Wie zijn wij ?

De Almeerse Fotoclub is een verzameling van enthousiaste amateurfotografen die meer willen halen uit hun hobby dan het maken van verjaardags- en vakantie-kiekjes. Nu is er niks mis met kiekjes, maar hoe maak je nu mooie foto's van een waterdruppel tot een kathedraal? Van een snelle sporter tot een stilzittend model? Heb je daarvoor enorm dure toestellen en lenzen nodig? En gaat werkelijk alles via Photoshop tegenwoordig? Er zijn vele uitstekende fotografie-boeken in de markt die al deze facetten behandelen, maar wordt je nu een goede fotograaf via een boek? De Almeerse Fotoclub wil hier graag iets extra's aan toevoegen.

Onze club heeft als doel het via allerlei activiteiten samenbrengen van kennis en ervaring om daardoor betere en mooiere foto's te maken. Daarvoor komen de leden wekelijks op dinsdagavond bijelkaar en organiseren we diverse activiteiten om de leden zoveel mogelijk in contact te brengen met elkaar en met ervaren fotografen. Het vooral samen ondernemen van fotografie uitjes en activiteiten is onze toegevoegde waarde. Via onderlinge wedstrijden is er ook een gezonde competitie om tot betere foto's te komen. En uiteraard is het ook een gezellig avondje uit met mede-hobbyisten in een losse sfeer. Iedereen die ook lid wil worden is van harte welkom! Even een keertje op een dinsdagavond de sfeer komen proeven is ook prima. Je hoeft daarvoor helemaal geen ervaren fotograaf te zijn, onze leden zijn van beginnend amateur tot beroeps. Dat maakt het juist interessant.
Kom gratis en vrijblijvend kennismaken, van harte welkom!

Wij verwachten van onze leden inzet en enthousiasme voor het zelf foto's maken, en respect voor elkaar. We hebben ieders inbreng nodig om alle leden van de club naar een hoger plan te brengen, dus je aanwezigheid en actieve deelname wordt zeer gewaardeerd. Kun je even niet aanwezig zijn of deelnamen: geen probleem, het blijft een hobby!

We zijn ook als community aanwezig op Facebook.  Als lid van de Fotoclub kun je hierin publiceren. Meld je daar aan en deel je ervaringen en uiteraard foto's.

De Almeerse Fotoclub heeft in het kader van de AVG (EU Privacy Wetgeving)
- een Privacy Functionaris als contactpersoon voor alles mbt Fotoclub & AVG
       (te bereiken via een Contact bericht(
- een Privacy Reglement als beschrijving hoe de Fotoclub omgaat met persoonsgegevens
       (zie Wie zijn wij > Club)