Clubavonden

Wekelijks op dinsdagavond komen de leden vanaf 20:00 uur samen in de clubruimte in het Centrum ANNAPARK. Hierin delen we diverse ruimtes met een bridgeclub, een biljartclub, etc. Ook is er een kleine bar met drankjes en hapjes. De avonden zijn in een losse sfeer waarbij de avond-voorzitter probeert de orde te bewaren...

Deze avonden worden gevuld met een keur aan activiteiten, zie ook het programma

  • Onderlinge wedstrijden "Foto van de Maand" waarbij ieder lid één foto in passepartout inlevert, welke worden beoordeeld door de aanwezige leden. De totaalscore bepaald de winnaar. Scores tellen mee voor het jaarlijks bepalen van de "fotograaf van het jaar". Levert vaak mooie foto's op, zie ook "Foto's van de maand"
  • Onderlinge presentaties van eigen werk, waarin de leden een eigen samenvatting presenteren van hun werk zowel oud als nieuw. Wat daarbij interessant is hoe en waarom een lid foto's maakt en met welke instellingen. Voor de ledenfoto's zie ook "Foto's van leden"
  • Inleidingen en korte workshops van ervaren inleiders. Soms worden er ervaren fotografen van "buiten" gevraagd hun werk en technieken toe te lichten. Levert vaak mooie avonden op!
  • activiteiten zoals product-, macro-, of model-fotografie. Soms worden er in de clubavonden shoots georganiseerd, zoals modellenwerk, macrofotografie of tabletop-product-fotografie. Ook bijvoorbeeld het fotograferen van rook of waterdruppels is aan de orde geweest. Voor lopende seizoen zie ook het programma